20 feb. 2011

Söndagsstek?


Nej, här blev det ingen stek till middag utan en soppa. Jag gråter inte för det, älskar soppor! Den här kokboken är så himla fin, fina bilder och lockande recept. Och de recept jag väl provat har varit riktigt bra, så även dagens broccolisoppa med ädelost. Hoppas ni alla haft en fin helg och att ni är redo för en givande vecka! Önskar en fortsatt trevlig kväll!

5 kommentarer:

Pauline sa...

Du, här är ett tips på en liten härlig blogg. Kombination av mode och inredning! Ett litet måndagstips..
http://www.thecoveteur.com/

Anna Nilsson sa...

Den besöks redan flitigt men tack för tanken =) Laddar för att ge mig på ett inlägg med inspiration därifrån...

Pauline sa...

Ja, jag har oxå besökt den ett bra tag. Den är så härlig tycker jag! Typ den enda mode-inspirerande bloggen jag faktiskt kan besöka numera, utan att tänka jobb..hmm..
Du, har du hittat nått bra bokföringsprogram? Jag måste leta lite mer, vill inte betala allt för mycket för det såhär i början. Men finns ju en del gratisprogram. Har däremot hittat en jättebra photoshop-kurs på internet. Iaf en början..

Anna Nilsson sa...

Arbetsskadad... =) Unicell kollade jag på, kostar runt 1200:- för ett år tror jag. Kombinerat med både bokföring och fakturering. Besök hemsidan o kolla på instruktionsvideon, verkar vettig. Har demo nerladdad nu som jag sitter med o provar mig fram. Bra med PS-kurs!

Pauline sa...

ok, skall absolut kolla upp! Swedbank har ett liknande paket för företagare för typ 900-1000 per år...men de känns lite dyrt. Ooops, nu är rasten slut!