10 sep. 2011

lycka

elle decor via the design boards

I tisdags satt vi ett litet sällskap på en skybar här i stan. Ett Stockholm på väg in i höstskrud mot en klarblå himmel kunde beskådas utanför de stora glaspartierna. Vackra, vackra stad.

Helgen kom på tal, snart var den här. Bara onsdag, torsdag, fredag kvar, nedräkning igång.

En känsla spred sig inom mig och jag konstaterade att jag inte känner av det där längre. Jag längtar inte längre till helgerna. Jag lever, mår bra och är lycklig alla veckans dagar!

Missförstå mig rätt, jag menar inte att de som ser fram emot helgen automatiskt mår dåligt eller så. Det är bara min egna personliga inställning till hur det kan kännas som om jag slösar bort flera dagar av mitt liv i väntan på helgerna.

Men jag kan se fram emot att inte behöva ställa klockan, att få spendera flera timmar tillsammans med dem jag gillar mest - sånt som jag ges möjlighet till att göra under mina helger. Har ni inte gjort det tidigare så testa att byta ut "längtar" till "ser fram emot", för mig gör det en enorm skillnad!

Jag är så tacksam över att jag får ha det liv som jag har idag, att jag gjort de val jag gjort och att det har blivit så bra! Ha nu en underbar helg alla fina!