9 jan. 2011

Jättevilla i Uruguay


Dessa bilder kommer från ett hus i Uruguay. Tycker om mixen av det lite gulliga med det hårda. Huset är byggt runt 1850 och de som bor där använder det bara som fritidshus. Trist.

Idag har det verkligen varit söndag heela dagen lång. Sovmorgon, långfrukost (upptäckte att solrosfröna i limpan var gröna! Googlade oss fram till att det inte var någon fara, någon reaktion med bikarbonat bara... pjuh!), långpromenad längs Årstaviken, Hornsgatan tillbaka, liten fika på Rival, hem och planera kommande veckans middagar, handla, laga mat och nu strax film.

I morgon ska jag på ett informationsmöte hos Nyföretagarcentrum, vet inte så mycket mer än att innehållet riktar sig till nyföretagare. Vi får se vad de har att säga. Ska även till Arbetsförmedlingen i veckan, eller jag tror i alla fall att de vill att jag kommer. De kan vara så otydliga ibland med vad man behöver och inte behöver göra, men man vågar ju inte chansa på något med tanke på de konsekvenser det kan innebära om man nu skulle råka göra något fel.
Kanske är detta även veckan då jag lämnar in alla papper för att starta eget!

Inga kommentarer: